you're my warrior

Det finns vissa dagar som suger så oerhört mycket, som man knappt kan stå ut med. Tisdagar har blivit en sån dag för mig. Man måste stiga upp alldeles för tidigt och ha alldeles för långa lektioner, som är alldeles för onödiga, där vi lär oss alldeles för lite, oftast, tills fyra.   Då är man mör alltså. 
Fick iaf finfrämmat när jag kom hem. Den bästa killen jag vet och även den svåraste människan att fånga på bild. Vi fikade, lekte med lego, klappade händer, dansade och skrek. Det ägde, som vanligt. 
 
 
Det bästa med denna veckan måste ändå vara att jag inte ska till skolan på fem dar. Det känns ju nästan overkligt. 
Torsdag sticker vi till Götlaborg med alla esteterna och kollar musikal, la cage aux folles. Det ska nog bli kul. Ser dock inte fram emot skolans baguetter och den fyra och en halv timmar långa bussresan. 
 
Men jä, förutom att min förkylning aldrig tar slut och mitt liv går lite upp och ner nu, är allt ganska nice. 
 
 
 
 

galen helg

Då var denna helgen också över och den har varit så himla bra. Kalaset var som vanliga kalas brukar vara. Släkten var samlad på ett och samma ställe och vi åt så himla god thaikycklingspett och tårta och sen vid nio åkte jag och Albin till Hemsjö.
Som jag sa och lovade alla, så ägde festen, på många sätt och vis. Vi dansade, sjöng/skrek, trillade och jag rev mina ben på taggbuskar så de är himla fina nu, alla pussades och alla var stolta över det, alla kissade överallt, några spydde, men bästa av allt var att alla va så himla glada. Har verkligen världens bästa vänner alltså. 
 
 
Slocknade sen gött i albins säng och vaknade av ljuset genom rutan, för att albin den fan hade glömt dra ner rullgardinen. Men jäjä. Åt mysfrukost med hela familjen svensson. Åkte och fikade på ett supermysigt fik i kyrkhult och åkte epatraktor runt hela byn och i skogen, där vi sladdade och gled ner i diket så vi fick ringa efter hjälp o dra upp bilen + betala en liten peng till ägarna av skogen för att vi råkade köra ner några små granar. 
 
Denna helgen har alltså ägt så jävelusiskt mycket och om jag skulle fått göra om den hade jag inte gjort på nåt annat sätt.

beautiful nightmare

Idag har jag varit i karlshamn och försökt hitta något nice till ikväll. Ska nämligen på kalas och sen på 18 års fest för två väldigt väldigt bra vänner. 
Hittade någon svart lång blus som det får bli. 
Men det jobbigaste med hela livet (förutom att noppa ögonbrynen, hatar det så mycket) är att komma på hur man ska ha håret, så att det ser lite vettigt ut. Fast efter att ha dansat, svettats och sjungt så ser det ändå inte bra ute sen, så lika bra att göra det fult från början. 
Har längtat till denna festen alltså, den kommer äga. 

slänger in en bild på lilla puman, Jensjesus, fin är han
 
 

all tid i världen men du slösar inte en sekund

Studiedagen spenderade jag hemma och rastlös som jag är städade jag min brors rum (mot pengar såklart), bakade sjukt fula och lite för kladdiga kladdmuffins, målade naglarna och umgicks med min familj. Min syster+hennes pojkvän kom hem idag, vilket de gör ibland lite sådär spontant. Vilket också är väldigt trevligt. 
Mamma lagade mysmat senare på kvällen, tacorullar, en favorit. Sen mös vi ännu mer framför idol och shit det är så många bra, men favoriten är nog Erik ändå. Så sjukt bra.
Sedan för att avsluta kvällen på allra bästa sätt, satte jag mig i tunnan en timme med mamma och hanna och det ägde och nu har jag myst ner mig i världens mysigaste badrock, skulle kunna bo i den.  
Himla massa mys i mina inlägg märker jag nu, men alltså, aa för det mesta så är allt så mysigt som jag försöker beskriva det, så försök att leva med det.
sov gott ni fina.
 

 

utan tvekan

 
myser ner mig i sängen och tittar på videos av geniet herself hela natten. 
 

hoppats på något

Stannade hemma ännu en dag och så har vi studiedag imorgon, vilket betyder att jag har varit i skolan två dagar denna veckan. häh. 
Började dagen med något av det jag älskar mest av allt här i världen rån<3  och fortsatte med en skål glass och det var fetegutt ska ni veta. Mycket bra frukost!
 
 
 
Förutom att jag har snorat ner hela huset idag så har jag storstädat + möblerat om på mitt rum och pysslat lite, vilket jag aldrig gör annars. Fick iaf ihop en vimpelgrej som jag satte upp ovanför sängen. 
Älskar nystädat rum med lite mysbelysning och mysmusik och allt bara är så mysigt.
 
 
 
Det har ringt jättemånga gånger idag ockå, säkert bara för att jag varit hemma, men jag har iaf inte svarat en endaste gång, sug på den. 
och nu går jag bara och väntar på att pannkakorna ska bli klara, rånen gjorde sitt imorse, så nu får det bli annat även om jag gärna ätit rån igen. Aja nog om rån.
 
MIN KUSIN ELLIE FYLLER 11 IDAG och vi ska snart dit och äta tårta och grejor, sen på lördag sticker vi dit igen och äter ännu mer tårta.
Så, ha det inte lika bra som jag ska ha det mina vänner! 
 
 
 
 
 

ger dig stöd för varje steg

Tröttnade på min gamla blogg, heartlesss. Så tänkte att jag drar väl igång en ny i hopp om bättre uppdatering, behöver skriva av mig om allt som händer, fast det inte är så mycket som händer men jaja.  
Fastän detta är inte en ny blogg, för denna har funnits ett tag, utan inlägg och bara chillat helt tom. 
 
 
 
 
Lyckades fånga himmelen under de få minuter då den var väldigt vacker efter åskan som gjorde att hela vårt hus skakade, älskade det.  
 
Har för övrigt mått ganska skitdåligt idag hela dan. Men jäjä what to do. Jo, stanna hemma från skolan käka pizza kex och rån  dricka massa te och hallonsoda och lyssna på gavin degraw. fett.
 
 
OCH VET NI VAD 
jag och bästaste Amalia från uppsala som jag inte kan härma för då låter jag bara som om jag är från dalarna, men iaf, VI HAR FACKING BESTÄMT ATT VI SKA SE FACKING BRUNO MARS I NOVEMBER OCH DET KOMMER BLI SÅ FACKING NAJS, längtar så mycket, både efter konserten och att äntligen få träffa amalia som jag inte har träffat sen hällevikslägret vilket var i juni.. en tyst minut för det, så tragiskt. 
 
bara glider runt på rosa moln alltså, så jäkla nice